Pravila zaštite osobnih podataka na web stranici

Tiens d.o.o.

Aleja Sv. Save 33
78000 Banja Luka

Tel: +387 051 498 705
e-mail: info@tiens.ba

VAT: 83970805861

Naša web stranica: http://www.tiens.ba

Osobni podatak

Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na identificiranu osobu, odnosno osobu koja se može izravno ili neizravno identificirati (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte i sl.).

Svrha prikupljanja

Osobne podatke prikupljamo u svrhu poboljšanja kvalitete sadržaja, funkcionalnsti i usluga na www.lino.ba kako bismo mogli udovoljiti vašim interesima i potrebama, kako bismo vas informirali o postojećim i novim sadržajima, funkcionalnostima i uslugama www.tiens.ba koji bi vama mogli biti od interesa te kako bismo vas upoznali s našim proizvodima i uslugama, kao i s onima naših povezanih društava i partnera.

Podaci koje obrađujemo

Pristup web stranici www.tiens.ba je slobodan. Davanje osobnih podataka je dobrovoljno. Ne obrađujemo više osobnih podataka no što je doista potrebno za vaše sudjelovanje u aktivnosti na našoj stranici.

Od osobnih podataka koje obavezno obrađujemo prilikom posjete i onih koje dobrovoljno unesete, ostalim korisnicima (i registriranim i neregistriranim) neće prilikom korištenja web stranice www.tiens.ba biti vidljivi vaši podaci, kao ni ostali osobni podaci koje ste unijeli prilikom registracije.

1.   Prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka

Podravka poštuje vašu privatnost te obrađuje vaše osobne podatke pošteno i zakonito.

Vaš pristanak.

Vaše osobne podatke obrađujemo samo na temelju vašeg pristanka – slobodno danog i izričitog očitovanja da osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima registracijom i korištenjem web stranice obrađujemo u svrhu određenu ovim Pravilima zaštite privatnosti. Svi podaci se postavljaju isključivo uz pristanak učesnika, a sa ciljem učestvovanja u nagrađivanju.

Obrada osobnih podataka.

Prikupljene osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima koji nisu dostupni ostalim korisnicima portala ne bi neovlašteno pristupalo te da bi osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade.

2.    Pravila zaštite osobnih podataka drugih web stranica/trećih osoba trećih strana

Na web stranici www.tiens.ba vam nudimo i značajke društvenih mreža koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka na društvenim mrežama. Stoga vas molimo da se upoznate s pravilima o zaštiti osobnih podataka koja se primjenjuju na stranicama drugog portala ili društvenoj mreži odnosno od strane trećih osoba.

3.     Ograničenje odgovornosti

Iako poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka od slučajne ili namjerne zlouporabe, uništenja, gubitka, neovlaštene promjene ili dostupa ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih Pravila zaštite privatnosti.

Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.

Promjene i prestanak Pravila zaštite privatnosti na web stranici www.tiens.ba

 

TIENS d.o.o. pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove web stranice te Pravila zaštite privatnosti na web stranici www.tiens.ba u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni. Pravila zaštite privatnosti primjenjuju se do raskida istih od vaše strane ili od strane Tiens d.o.o. Vaš raskid, moguć u bilo kojem trenutku, znači prestanak korištenja ovih stranica i poništenje svih materijala i sadržaja preuzetih i korištenih s iste web stranice.

Back to Top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial